نگاهی به شهرسازی و طراحی شهری
با توجه به چشم انداز جمعیتی ایران تا یک دهه آینده و برنامه ریزی جمعيت كشور بر مبنای ۱۲۰ ميليون نفر و اسکان ۸۰ درصدی اين میزان جمعیت در شهرها ، اسكان و فراهم نمودن امكانات اقتصادي ، بهداشتی ، اجتماعي ، فرهنگي و آموزشی اين میزان جمعیت الزام به برنامه ریزی دقیق ، اصولی و مردم محور در راستای برقراری آرامش روحي و جسمي شهرنشينان در حوزه شهرسازی و طراحی شهری بیش از پیش مورد اهمیت واقع شده است.
در حال حاضر اکثر شهرهاي ما از حداقل استانداردهاي جهان برخوردار می باشند.
بدون شك چنين كاري از عهده متخصصان يك رشته برنميآيد، بلكه براي ساماندهي يك شهر نياز به همكاري و همفكري اقتصاددانان، جامعهشناسان، معماران، مهندسين عمران، جغرافيدانان و كارشناسان رشتههاي متعدد ديگر است.در اين ميان متخصص شهرسازي به عنوان سياستگذار و رکن اساسی ، نقش بسيار مهمي را بر عهده دار می باشد.
تیم شهرسازی و طراحان شهری رادپی گستران به بررسي كليه تحولات اجتماعي، اقتصادي، سياسي و فيزيكي يك شهر ميپردازند و تلاش ميكنند كه روابط موجود در يك شهر را در قالب يك نظام هماهنگ، مديريت و سازماندهي نمایند.
با مطالعه و بررسي روابط اجتماعي، اقتصادي، سياسي و فرهنگي حاكم در شهر، برنامهاي بسامان و مطبوع براي يك طرح ارائه ميدهیم. برنامهاي كه با در نظر گرفتن روح یک جامعه ، تصويرگر سيماي شهر در آينده است.
در اين حوزه سعی بر آن داریم تا تمام جوانب طراحی را در نظر داشته و در کلیات طرح به ۶ محور اصلي كه در برنامهريزي و طراحي شهر سرنوشت ساز است توجه ویژه ای کرده ایم .
اين ۶ محور عبارتند از:
ـ برنامهريزي شهري و تمرکز بر روي كاربري اراضي ؛
ـ برنامهريزي حمل و نقل و شبکه های ارتباطی
ـ برنامهريزي اقتصادي و اجتماعي؛
ـ برنامهريزي شبكههاي زيرساختي مثل آب، برق و تلفن
ـ برنامهريزي محيط زيست كه به بررسي خطرات محيط زيست مثل سيل و زلزله ميپردازد و براي مقابله با اين سوانح برنامهريزي ميكند و تأثيرات سوئي را كه انسان بر محيط زيست ميگذارد مطالعه ميكند.
ـ طراحي شهري كه به طراحي سهبعدي شهر پرداخته و محور توجه آن مناسبات انسان با محيط فيزيكي خود است.
مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای